Your tailor at home

Over MacTailor

MacTailor is een jong bedrijf dat samenwerkt met een gerenommeerde kleermaker. Deze kleermaker heeft zijn eigen atelier en al meer dan 10 jaar ervaring. De service die MacTailor biedt is zeer persoonlijk en flexibel, alle ontwerpwensen zijn bespreekbaar.


8 redenen om te kiezen voor MacTailor:


1 U heeft de keuze uit 1e klasse kwaliteitsstoffen. Zelfs na herhaaldelijk wassen lijkt uw overhemd als nieuw! MacTailor kostuums worden gemaakt van een wolmenging met Cashmere.


2 De stoffen worden met de hand geknipt, dus bij ieder maatoverhemd of pak wordt het patroon van de stof nauwkeurig bekeken en geknipt, alle soorten strepen of ruit in de stof zijn dus mogelijk in ieder patroon.3 U heeft keuze uit meer dan 100 kleuren en/of dessins voor uw maatoverhemd, voor uw maatpak zijn dit er meer dan 50.4 Maak uw kledingstuk persoonlijk door uw initialen of naam erin te laten borduren.5 Er wordt speciaal voor u een patroon gemaakt dus ieder kledingstuk is uniek en heeft voor u de optimale pasvorm.6 We hebben oog voor detail, een voorbeeld van een praktisch detail is een speciale band in de taille van de broek die ervoor zorgt dat uw overhemd niet omhoog komt.7 Een ander detail; onze afgewerkte zomen zien er prachtig uit en gaan langer mee.8 MacTailor is flexibel. Als u iets speciaals wilt, doen wij onze best om aan uw wensen tegemoet te komen.