Your tailor at home

Werkwijze

Bestellen

U kunt een inmeetafspraak maken, dan komen wij bij u thuis of bij uw bedrijf langs wanneer het u schikt om uw maten op te nemen en uw wensen te bespreken. Dit neemt, afhankelijk van de soort bestelling, een half uur tot een uur in beslag. Wij nemen meer dan 100 stofstalen voor uw overhemd en meer dan 50 voor uw pak mee en tevens voorbeelden van de modellen die er zijn. Desgewenst geven wij u deskundig advies met betrekking tot mode trends, kleuren en pasvorm. Uw lievelingsoverhemd of pak na laten maken is ook mogelijk. Als uw maten al bekend zijn bij ons, dan is bestellen nog eenvoudiger. U hoeft dan alleen maar uw stof- en stijlwensen door te geven om een bestelling te doen. Dit kan per telefoon, email of door een afspraak te maken.


Levering

De levertijd is 4 weken. Uw MacTailor maatoverhemd of maatpak wordt op het door u gewenste adres afgeleverd, zonder bijkomende kosten.


Betaling en garantie

U krijgt na uw bestelling een factuur welke u binnen 14 dagen dient te voldoen. Als uw overhemd of pak niet goed past, dan zullen wij alles in het werk stellen om dit kosteloos voor u op te lossen.