Over MacTailor.

In 2012 lieten mijn man en ik maatkleding maken in Bangkok. Dit was een grote stap vooruit in vergelijking met de confectie die we voorheen kochten. Maatkleding biedt veel meer mogelijkheden qua pasvorm, stof en dergelijke. Deze ervaring wilde ik voor anderen ook beschikbaar maken. Daarom ben ik MacTailor gestart, mijn eigen label voor het vervaardigen van maatpakken en maatoverhemden. Na uitgebreid zoeken en testen hebben we een samenwerking met een zeer goede kleermaker gevonden.

In de afgelopen jaren heb ik veel mensen blij mogen maken met de maatkleding van MacTailor. Het persoonlijke contact en de creatieve uitdaging om iedere keer unieke kleding samen te stellen geeft me veel plezier. Het moment waarop iemand zijn kleding aantrekt en zegt: 'Dit is echt voor mij gemaakt!' is geweldig.

Sinds 2020 hebben we ook een casual lijn en zijn de maatchino’s en eigen ontwerp stof er als nieuwe producten bijgekomen. 

Meer informatie? Neem contact op, ik hoor graag van je.

Sandra Wittekoek

(Mac)Tailoring.

De kleding wordt gemaakt in ateliers in Bangkok. We werken uitsluitend met ateliers met goede werkomstandigheden en waar mensen met plezier kunnen werken aan het vervaardigen van onze kleding. We bezoeken deze ateliers regelmatig om ook met eigen ogen de arbeidsomstandigheden en het productieproces te zien.

We care.

Nabestellen
We bewaren alle maten zorgvuldig, zodat je eenvoudig kunt nabestellen.

Pasgarantie
Is de pasvorm van de kleding bij passen of aflevering niet optimaal? Dan laten wij de kleding kosteloos vermaken bij onze lokale kleermaker. Zo garanderen wij een optimale pasvorm.

Afspraak maken.

Wij komen bij je langs met onze stof-, knopen- en voeringstalen en voorbeelden. Samen ontwerpen we jouw unieke maatkleding. We luisteren goed naar jouw wensen.
Invalid Input

Ongeldig

Ongeldig

Ongeldig

Contact.

E-mail
sandra@mactailor.eu

Telefoon
06 18 63 81 04